This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

I år er det 40 år siden Statoil ble etablert som aksjeselskap. Selskapet ønsker blant annet å dele feiringen med «Morgendagens helter» –  studentene.

Tirsdag 25. september ble det arrangert storslått feiring i Grieghallen. 600 studenter fra alle studieinstitusjonene i Bergen var invitert for å høre litt om hva Statoil egentlig driver med.

Leder for Drift Nordsjøen, Jannicke Nilsson holdt blant annet foredrag om Statoil gjennom 40 år  hvor hun oppfordret studentene i salen til å vurdere Statoil som fremtidig arbeidsgiver.

– Young people are excellent at seeing the industry, and see the changes with new eyes, and this is what we need in Statoil.

Programleder i senkveld, Harald Rønneberg var vert for kvelden, og pakket foredragene inn i en morsom pakke. Sammen med Jonas Alaska og andre artister sto han for kveldens festlige innslag. Noen av studentene var først og fremst fristet av maten og underholdningen. Flere kunne blant annet oppsummere at Rønneberg var kveldens høydepunkt.

Statoil er klar over at mange studenter tiltrekkes av serveringen og underholdningen, men mener at dette, i kombinasjon med foredragene, er nødvendig for å trekke studenter til arrangementet.

– Det er hard konkurranse. I Bergen er det mange arrangementer for studenter, så da har vi lyst til å lage en en kombinasjon av  å ha et faglig foredrag og bygge opp til det med en konsert, sier Sigrid Diesen, Communication Consultant i Satoil, til Bergen Student-TV.

De fleste var uansett enige om at kvelden var svært vellykket, uavhengig om de hadde møtt opp for Statoil eller for gratis mat.

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV? Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer