Juridisk Football Club rykket i fjor opp til sjette divisjon. Ambisjonene i år er å rykke ytterligere en plass opp i divisjonsystemet. Et skritt i riktig retning var å slå Bergenstjerne denne helgen.

Trener for laget, Christoffer Adrian Falkeid, legger ikke skjul på at de har høye ambisjoner for laget.

–Vi har ingen plan om å bli liggende i sjette eller syvende divisjon. Målet er å komme seg opp i divisjon med NHH, sier han.

Han er også klar på at seier er nødvendig om de skal ha planer om å rykke opp.

–Det er helt naturlig å vinne i dag, om vi ønsker å hevde oss i toppen.

Lett seier

Juristene viste tidlig hvem som skulle vinne kampen. Det tok ikke lange stunden før de hadde plassert ballen i mål. De hvitkledde forsatte å skape sjanser, og når dommeren blåste av til pause hadde de allerede satt ballen tre ganger bak motastanderens keeper.

–Litt “hiaka hoaka”, men vi leder med tre mål. Nå gjelder det bare å holde distansen ut, oppsummerer Falkeid

Den andre omgangen lignet veldig på den første, men Bergenstjerne begynte å bli frustrerte. Dette resulterte i et rødt kort. Da ble resten av  jobben enkel for juristene, og når dommeren blåste av kampen hadde de vunnet hele 8-0.