This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

På Kvarteret mandag kveld var det valgdebatt for kandidatene som stiller til studentparlamentsvalget ved Universitet i Bergen.

Den 20.april avsluttes valget der 19 representanter skal velges inn i Studentparlamentet. Et nytt arbeidsutvalg skal også dannes ut ifra flertall i parlamentet. De fire listene som stiller til valg hadde hver sin kandidat representert til å debattere og diskutere de viktige studentsakene de kjemper for.

Saker som ble tatt opp var blant annet kjønnskvotering i parlamentet, pengefordeling, studentboliger og sikkerhet på Høyden.

I den fullsatte salen satt engasjerte studentpolitikere, en av dem er leder for valgstyret, Sindre Dueland. Han sier til Bergen Student-TV at han er usikker på hvem han syns vant valgdebatten.

– Etter pausen ville jeg nok sagt at Mathias(journ.amn Mathias Bratz-Queseth, Liberal Liste) gjorde et veldig godt inntrykk, på salen i hvert fall. Men etter pause så har de andre listelederne hentet seg ganske godt inn, og nå som debatten er over tror jeg det er vanskelig å kåre en vinner ut av de fire.

Les mer om valget og hvordan du kan stemme her.

Kommentarer