This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Kun tre personer stiller til valg som studentrepresentanter til Universitetsstyret. Nå utsettes fristen for å melde seg som kandidat.

Ny frist er 10. april.

– Vi kunne innstilt kandidater, men jeg tror det er best om det blir gjort på denne måten, sier leder i Valgstyret, Sindre Dueland.

Selv vil han helst ha minst seks kandidater for at valget skal gjennomføres.

 

Dårlig timing

Anders Tangen er en av kandidatene til årets valg. Han tror Universitetsstyrevalget kommer i skyggen av Studenparlamentsvalget som foregår samtidig.

– Dette valget har ikke vært synlig nok. Det hadde nok vært lurt å legge til valget på et annet tidspunkt enn samtidig som Studentparlamentsvalget, men det er en vanskelig avgjørelese, sier Tangen.

Dueland håpet på en annen effekt.

– Det er ikke meningen at valget av studenrepresentant i styret skal komme i skyggen. Jeg håpet snarere tvert i mot at det skulle bli trukket opp av Studentparlamentsvalget.

 

Underbemannet valgstyre

Nåværende representant i styret, Bjørn-Anders Hind, mener det har kommet for lite informasjon om valget.

– Jeg tror ikke de fleste studenter egentlig vet hva dette vervet innebærer. Det skulle ha vært gitt ut mer informasjon, sier han.

Dueland forteller at Valgstyret har hatt en travel hverdag grunnet underbemanning.

– Vi skulle vært to til i styret. Derfor har vi ikke fått gitt ut all den informasjon som vi skulle ønske. Målet var å pumpe ut informasjon via Twitter og Facebook, men vi har ikke fått nok tid til det, sier han.

 

Kommentarer