This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Torsdag gikk arrangementet av stabelen på Norges Handelshøyskole. Det er NHH aid som arrangerer i samarbeid med Næringslivsutvalget.

Bendik Dahl, medarbeider i NHH aid er glad for å være i gang med disse dagene.

– Vi har hørt at det er stor interesse for denne dagen. Her vil studenter få svar på det de lurer på om humanitært arbeid, sier Dahl.

Inga Nesheim, praktikant i Amnesty, syntes arrangementet er et bra tiltak fra NHH.

– Dette er en veldig fin anledning for oss å rekrutere nye medlemmer, og det virker som at det er mange som er interessert, forteller Navnesen.

Positiv respons

Bendik Dahl forteller om et stort engasjement.

Hvilke tilbakemeldinger får dere fra de som står på stand?

-Det er utelukkende bra tilbakemeldinger. Den som kanskje gledet meg mest var at volumet på deltakere ikke er så stort men at de som møter opp er veldig interessert, forteller han.

Dahl tror det kan være flere grunner til at volumet på deltakere ikke er så stort.

– Det er vinterferie for en del studenter som allerede har reist hjem, i tillegg vet jeg at det er en del studenter som allerede jober på ideelt grunnlag, sier Dahl.

Større jobbmuligheter

Thorbjørn Fosse, koordinatoransvarlig i Røde Kors, mener at dette er en mulighet studentene burde gripe.

– Dette er en viktig dag for oss. Vi kommer til å gripe denne dagen så godt det går til å informere om hva vi driver med, så virker som at det er en del interesserte studenter her, det gleder meg, forteller Fosse.

Koordinatoren fra Røde Kors tror det er viktig for studenter å gjøre arbeid som skiller seg ut fra mengden.

– Vi putter alltid jobbsøknader fra folk som har jobbet i en ideel organisasjon øverst i bunken. Derfor tror jeg det er viktig for studenter i studietiden å tenke på noe annet en bare skolebøkene, sier Fosse.

Kommentarer