This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Velferdstinget hadde tirsdag 21. februar et møte hvor forslaget om å kartlegge studenters bruk av studentmediene ble vedtatt. Forslaget ble først fremmet av Studentradioen i Bergen (SRiB) sin representant i Velferdstinget, Jorid Martinsen.

På møtet var det ulike meninger om hvor omfattende undersøkelsen burde være. Det ble diskutert om den skulle omfatte flere aspekter ved studentkulturen, inkludert studentidrettene, eller om den burde være snever og kun omhandle studentmediene.

– Jeg ønsker at studentmediene skal kunne sammenlignes med medier av samme type. Altså at vi ikke sammenligner Studvest med Studentradioen og BSTV, men at man óg hadde hatt muligheten til å sammenligne Studvest med andre studentaviser på Høyden. Sier Sindre Dueland, styremedlem i SiB.

Hensikten med forslaget er å få en oversikt over hvor mange som benytter seg av studentmediene, slik at de kan bedres. Audun Kjørstad, leder for Velferdstinget, sier han ikke håper at resultatene av undersøkelsen skal spille en avgjørende rolle når pengene fra semesteravgiften skal fordeles.

Kommentarer