This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Tidligere i år ble det kjent at åpningen av studentboligene ved Grønneviksøren er nok en gang utsatt. Nå reagerer studenter på de stadige utsettelsene, og på fraværende informasjon fra SiB.

Julie Johansen er en av studentene som har søkt om hybel ved de nye studentboligene. Hun har nå sett seg lei av de stadig utsettelsene og på fraværende informasjon fra Studentsamskipnaden i Bergen (SiB).

– Jeg vil nesten si at informasjonen om hva som skjer nesten ikke har vert  eksisterende. Den eneste informasjonen vi har fått er et nyhetsbrev i høst. Der stod det at prosjektet kunne bli noe utsatt, sier Johansen.

– Informasjonen skal ha vært tilstrekkelig

Administrerende direktør ved SiB, Egil T. Pedersen, sier at alle studenter som har søkt bolig ved Grønneviksøren skal ha fått informasjon om at boligprosjektet ble utsatt. Han legger likevel til at informasjonen kanskje kunne vært tydeligere.

– For studenter som venter på et sted å bo så kunne nok informasjonen kanskje vært bedre. Men etter å ha hørt lignende klager før, har vi hatt et møte på akkurat dette. Der kom vi frem til at informasjonen er god nok, sier Pedersen.

Johansen har nå derimot funnet seg ny leilighet og gitt opp tanken om å få plass ved studentboligene.

– Jeg brukte det som motivasjon sist semester at jeg skulle få flytte inn på en fin plass og ved en seriøs boligaktør etter jul. Dette skjedde da aldri, avslutter hun.

Håper på åpning høsten 2012

SiB ønsker nå å være forsiktig med å sette en endelig dato for når boligprosjektet nå skal være klart.

– Nå jobber alle gode krefter for at vi kan ha dette klart til semesterstart høsten 2012. Vi har ingen garanti for dette, men det er det vi har i kikkerten nå, og som vi jobber for å få til, avslutter Pedersen.

 

Kommentarer