This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=250&feed=rss2

UKENS HANDICAP: Kostymer. Flaue kostymer.

Denne våren kan Bergen Student- TV presentere en konkurransespalte med en vri. Våre programledere Helge Johan Petersen Kalleklev og Lise Kleiva skal i hver episode konkurrere mot hverandre i forskjellige utfordringer – med et handicap.

Poenget er enkelt: Vinneren av ukens utfordring får heder og ære. Taperen må leve med skammen og viktigst av alt; for ham/henne vender det aktuelle handicapet tilbake i finaleepisoden. Dermed kan i verste (beste(?)) fall en av programlederne ende opp med alle handicapene når det hele skal avgjøres ved semesterets slutt.

I denne episoden inntar Helge og Lise Torgallmenningen i Bergen. De skal gå rundt som stunt-reportere og tilsynelatende intervjue folk om våren. Samtidig har de fått en liste med utfordringer de må gjennomføre under intervjuene. Vinneren er den som klarer flest av punktene på listen.

Har DU forslag til utfordringer med tilhørende handicap som Lise og Helge kan prøve seg på? Send en mail til boris.klyve@bstv.no eller skriv ditt forslag i kommentarfeltet.

God fornøyelse!

Kommentarer