This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Restaurantmat hjemme

Det er vell ikke et sjokk for de fleste at det er mye billigere å lage mat hjemme, men hvor mye billigere kan det være og hvor mye bedre kan det være enn en matrett på en restaurant? Første restauranten vi bestemte oss for å dra til ble China Palace, der vi testet ut deres «kylling chop suey». Denne retten består av kylling og grønnsaker som er wokket i en chop suey saus og er svært populær. De fleste kinesiske restauranter kommer til å ha denne retten på menyen.

 

Studentvennlig matrett

Denne retten er ikke tidskrevende, ikke vanskelig å lage og ganske rimelig. Her kan du være kreativ og leke deg frem til hvilket protein og grønnsaker du ønsker bruke. I vår oppskrift brukte vi grønnsaker vi hadde i kjøleskapet fra før av, og kjøpte bare kylling, ingefær og hvitløk. Du kan også erstatte ris for nudler. Hvis du vil gjøre retten vegetar eller vegansk kan du bytt ut kyllingen med f.eks. egg eller tofu.

 

Kommentarer