This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Personlighet og stil

Det er vell ingen som kan argumentere i mot at sko er et viktig plagg å ha. Er det nødvendig å ha mer enn 20 par? Kanskje ikke for alle, men for de som har såpass mange handler det om å indentifisere og uttrykke seg selv seg. Det finnes forskjellige størrelser, fasonger, farger og stil på sko og sneakers som kan «make or break» et antrekk, og for de som er litt motorinteressert er sko og sneakers en viktig faktor.

Jeg mener selv det er kjekt å ha flere par sko og sneakers. Ikke bare fordi det er et viktig plagg og en måte å utrykke seg selv på, men også fordi det lurt å ha til forskjellige typer andelendinger. Uansett om du hadde sett ut som tidenes motegud, tror jeg ikke det hadde vært innenfor å flexet med par Yeezys under en begravelse.

 

Kvalitet over kvantitet

De fleste kjøper sko eller sneakers, bruker de til de blir ødelagt og kjøper nye. Hvorfor investerer vi ikke bare i sko og sneakers med god kvalitet som kan holde i flere år? Det er som regel ganske dyrt å investere i gode sko og sneakers, og når man har kjøpt et par tenker man ikke over at disse må vedlikeholdes med forskjellige produkter. Jeg skjønner at de fleste ikke gidder, men likevel er det smart å investere i noen par og kjøpe vedlikeholds produkter som forlenger levetiden til skoene enda mer.

 

Musikk: Bensound.com

Kommentarer