This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

– Det er jo litt med det å dra steder som gir deg noe, hvor som helst, ikke bare sitte inne i studio og terpe.

Dette forteller vokalist Karla Lesley Jaeger mens vi sitter inne i en nokså kjølig silo i kjelleren til Bergen arkitekthøyskole. Bandet Skaar består vanligvis av 6 medlemmer, men vi følger kun 3 av dem i dag. Vokalist Karla, gitarist Andreas Melve og keyboard Dávid Mágyel.

Filming i silo

Vi har dratt med dem til denne siloen for prøve å forstå litt av prosessen deres. De har rigget opp gitar ved siden av et orgel oppe på en liten hems i denne siloen. De har også med seg et kamera.

–  Vi hadde bare noen tanker og ideer og så prøvde vi det, så filmer jeg, og så klipper Karla og jeg.

Andreas snakker om prosessen bak den siste musikkvideoen. Det er sangen MIO som de når har lagd video til. Det kreative bandet kan få intuisjoner fra hvor som helst.

Et aktivistisk band

– Prosessen vår er at ting ikke er bestemt fra begynnelsen av, men ting kan utvikle seg underveis. Det å kjøre rundt på kvelden og filme masse vakre lys og bruke det i filmen, legger Karla til.

Men blir dette masse tilfeldige bilder eller har de et budskap?

– I forhold til denne musikkvideon til MIO så følger melodien en lengsel, og i teksten handler det om savn, og i videoen handler det om at menneskeheten som må ta seg sammen. Så plutselig ble vi et aktivistisk band, ler Karla.

Se musikkvideoen til MIO her: https://www.youtube.com/watch?v=F5vPI347WQs

Kommentarer