This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Salg av sex

Rikke har valgt å ikke fortelle mange hva hun driver med.

– Folk tror at du selger deg selv, og du gjør jo det til en viss grad, men det er ikke som om man selger sex.

Nettsiden SugarDaters er klar over at flere ønsker å tilby sex-salg via deres nettside og jobber for å unngå det.

– It’s decisively against the rules of our websites to use it for anything else than Sugar Dating and we are doing our best to prevent such a behaviour.

Videre forteller de at de holder et aktivt øye med hva som skjer på siden.

– We manually approve each and every picture and text from people who are creating accounts and sometimes some pictures or texts, do not comply to our guidelines.

Rikke forklarer at det finnes mange ulike folk på nettsidene og hun har hørt historier fra folk som har fått seksuelle tilbud mot betaling.

– Jeg har hørt at det har vært jenter under 18 som har sagt at de kan suge dem i en bil for 500 kr. Fortalte Rikke.

 

Tidsperspektiv

Terapauten Kristine Warholm påpeker at tidsperspektiv vil kunne få en til å angre senere i livet.

– Det handler litt om et tidsperspektiv. Som ung student for eksempel, så kanskje man ikke bryr seg så mye om hva andre tenker og mener, men i løpet av tiden som går så kan sånne ting endre seg.

 

Hemmelig

Rikke forklarer at hun ønsker ikke å dele med mange hva det er hun driver med ettersom hun føler folk kan misforstå hva hun driver med.

– Jeg tror det at […] hvis man gjør det veldig offentlig og folk får vite om det, fordi folk som ikke skjønner det vil tro at det er prostitusjon rett og slett. Jeg tror det er det verste, sosialt sett.

Terapeuten Kristine Warholm forklarer at det kan tynge deg ned å gå rundt med store hemmeligheter over lang tid og råder folk til å snakke om det.

 Å reflektere litt med en annen person for […] er lurt, og klokt å snakke med et annet menneske, hvis det er sånn at man har noen betenkeligheter ved å gå inn i noe som dette, sugardating.

Kommentarer