This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Oppleve en luksuriøs livsstil

Første date Rikke var på, ble alt spandert.

– Han hentet meg i den fineste BMWen jeg har sett, veldig pent kledd mann som har kone og barn et eller annet sted. Så dro vi på bar, drakk Champagne, dro på restaurant og spiste den dyreste entrecoten.

Hun forteller at selv om hun ikke fikk penger for å være med, betalte han for alt de drakk og spiste.

I en mail forteller Alexandra Zane fra SugerDaters om virksomheten:

– In these couples, the more affluent one often spoils the other with presents that they wouldn’t normally be able to afford, hence SugarDaters® contributes to give people the opportunity to experience a luxurious and adventurous lifestyle.

Parforhold vs Sugardating

Teraputen Kristine Warholm forteller at hovedforskjellen mellom et parforhold og et sugardatingforhold, er hvilke premisser som legges til grunne for at forholdet skal eksistere.

– Jeg tenker at hovedforskjellen er at man inngår en avtale om en eller annen form for  økonomisk gjenytelse for at man stiller opp på disse datene eller reisene.

Stiller krav

Rikke forteller at hun setter stor pris på hvordan et sugardatingforhold fungerer. Når hun leter etter en partner, er hun tydelig i fremgangsmåten.

– Min tid er verdifull, hvis du ikke har planer om å bruke penger på meg, på den måten jeg vil, så har jeg ikke lyst å ha kontakt med deg.

Hun forteller og at hun syns det er positivt at man har denne muligheten.

– Jeg syns det er veldig frigjørende for kvinners seksualitet, det å kunne få penger og å ha det gøy med folk som ønsker det samme.

– Jeg har hørt at det har vært jenter under 18 som har sagt at de kan suge dem i en bil for 500 kr. Fortalte Rikke.

Kommentarer