This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1&feed=rss2

Treningen er i gang for fullt på samtlige av Sammen sine treningstudioer i Bergen, og Sammen City har merket en enorm pågang i sine lokaler. Markedskonsulent i Sammen Trening, Omar Eide påpeker at de har fått mange nye medlemmer.

– Det er både gjengangere og mange nye som har satt seg som mål til å bli flinkere til å trene, forteller Eide.

– Trening er en livsstil

Selv om det er flere og flere som bruker starten på det nye året til å prøve å bli en bedre versjon av seg selv, er det ingen hemmelighet at det ofte ender i at flertallet blir støttemedlem når vi går inn i februar og mars måned.

Personlig trener ansatt i Bergen PT-senter, Espen Kolderup forteller at de aller fleste som faller av treningen er de som ikke har planlagt ukene og treningen sin. Videre mener han at det stort sett er de som ikke har gode nok rutiner på treningen sin som ender opp med å slutte med trening.

– Jeg skulle ønske at flere tenkte på trening som en del av livsstilen sin, for det er jo det det egentlig er, konstaterer Kolderup.

Progresjon gir mersmak

Motivasjonen til å fortsette med treningen er noe varierende etter hvem man spør, men spesielt en faktor blir sett på som noe viktigere blant studentene. BI-student Preben Salater Stålesen fra Stavanger påpeker at han alltid har likt å trene.

– Vi er en kompisgjeng som trener sammen nesten hver dag, også er det jo det å se progresjon også, fortsetter Stålesen.

Det samme mener Victoria Utsogn Malz, som også får motivasjonen og treningsgleden sin gjennom venner.

– Å se andre på senteret ofte, men også gjennom Instagram, flirer Malz.

Kommentarer