This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Julemarkedet har kommet for første gang i Bergen, og arrangør Steinar Kristoffersen forteller at de har mye å tilby i år.

– Vi har nærmest seksti boder her på festplassen i Bergen, med stort utvalg av all slags varer, mat, drikke og mer, sier Kristoffersen

Omfattende prosjekt

Vi er her på åpningsdagen, og det har blitt lagt mye arbeid inn i dette prosjektet.

– Det er første dagen, og det er enormt mye som skal på plass i løpet av kort tid. Vi er kanskje førti til femti mennesker som har vært med og rigget til, sier Kristoffersen.

Kristoffersen ser på åpningsdagen som en suksess, under omstendighetene.

– Tatt været i betraktning, så har det vært bra med folk her nå i ettermiddag. Etter det vi hører fra bodene, så har folk vært og handlet, så vi må si oss fornøyd til tross for det ekstreme været, sier Kristoffersen.

Satser på det ikke blir siste gang

Det er første gang et slikt marked har blitt arrangert i Bergen, og det har vært en viss etterspørsel etter dette.

– Sånne store julemarkeder har jo vært arrangert spesielt i Tyskland og andre land i Europa. Vi har sett i mange år at dette er en ting vi har hatt lyst å arrangere i Bergen. Det var på tide at vi i Bergen fikk arrangert et marked som varer en stund, sier Kristoffersen.

Kristoffersen er fornøyd med åpningen, og håper dette er noe som fortsetter.

– Vi håper på at dette blir en tradisjon, at det er noe nytt som vi utvikler videre. Vi vil at det skal være et fast innslag i bybildet før jul hvert eneste år, sier Kristoffersen.

Kommentarer