This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Lørdag ettermiddag var det klart for det mange mener er den offisielle starten på jula i Bergen. Med julesang fra «Bergen Soul Children» var det flere som klappet i hendene, sang og lo. En av dem var Berit, hun har vært med på lysfesten i alle år.

– Ja, jeg gleder meg virkelig i år som i årene før. Ikke fordi jeg tror de blir så mye bedre, men fordi da føler jeg virkelig på meg at julen er i gang!

Underholdning for alle 

Med blant annet sang fra Melodi Grand Prix Junior finalist Elida Hatlevik, høytlesing og sang fra Helge Jordal og ikke minst rap fra Lars Vaular, klarte de å underholde bergensere i alle aldersklasser.

– Lysfesten er for både store og små, den er for alle, sier Solveig, som så mange andre har møtt opp med familien.

Cathrine og George kommer helt fra London og har gått rett av Hurtigruta og ut i regnværet for å få med seg lysfesten

– Vi har vært på en liten norgesturné og fått sett mye av den flotte naturen, men vi har fått høre at dette er et av høydepunktene for folk flest i denne byen, så da kjappet vi oss bort for å få det med oss.

– Det blir spennende med Lars Vaular, sier Malin som har vært på de siste 19. lysfestene.

Ikke jul helt enda 

Det er ikke alle som føler seg helt klare for å slippe løs julefølelsen. Sunniva og Malin er som mange andre ikke helt ferdig med eksamen.

– Julestemingen må nok avvente litt da vi har eksamen til uka. Klarer liksom ikke helt å slappe av før det er unnagjort sier Sunniva, men i det minste så varer jula helt til påske!

Kommentarer