This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Jeg har ikke noe forhold til den alternative verden. Det eneste som kommer i nærheten er mitt forhold til skrekkfilmer. Hvor ånder og demoner hjemsøker personer og hjem. Tenk om dette er nærmere realiteten enn vi tror?

Marit Bjotveit har jobbet som klarsynt medium i over 20 år. Hun tilbyr ulike tjenester som husrens, reiki healing og kommunisering med dyr. Hun forteller at alle mennesker er sjeler som blir gjenfødt. De som har de eldste sjelene er også de som har best kontakt med sansene sine.

– Når vi var huleboere var vi mer i kontakt med sansene våre. De siste århundrene har vi mistet mer og mer kontakten med sansene våre, forklarer hun.

100 følelser samtidig

For å komme i kontakt med sin sjette sans trenger man å være åpen for det alternative. Gjennom meditasjon og pusting er det lettere å komme i kontakt med seg selv og sansene sine.

Yannick Broese von Groenou er sykepleierstudent. Han har en evne som gjør at han kan føle på andre sine følelser, men han ønsker ikke å kalle det en sjette sans.

– Da jeg satt under forelesning kunne jeg kjenne på følelsene til alle som satt i forelesningssalen. Det er litt mye å ta til seg 100 forskjellige følelser samtidig.

Han forteller videre at han ikke går ut og forteller til alle han møter om evnen han har. Hjemme derimot møter han mye forståelse, ettersom de andre har erfaringer med det samme.

Mange har en forventning

Nina Skjeie har også evner utenom det vanlige. Hun forteller at hun kan se ting før det skjer, både positive og negative. Hun jobbet tidligere som sykehussekretær. Der møtte hun syke pasienter og hun selv kunne ende opp syk, men ikke med samme sykdom.

Hun forteller at mange har en forventning om at hun skal se ting før dem skjer, men følelsene kommer som regel når noe skjer i nære relasjoner. Hun kan ikke se hvilke tall som blir trukket i lotto eller hvem som vinner serien i fotball.

Kommentarer