This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

På tirsdag var det gratis stand-up show i Grieghallen. Her var Cecilie Steinmann Neess, bedre kjent som Cess, konferansier. Med seg hadde hun Halvor Johansson, Rasmus Wold og Dex Carrington. Cess forteller at Halvor Johansson ofte blir regnet som en nykommer, men han er grisegøy.

– Han har bare levert fra dag én, sier hun engasjert.

Videre snakker Cess positivt om de andre komikerne og nevner at Dex Carrington er en kul katt og at Rasmus Wold er det flere som kjenner igjen fra da han var en tøysete reporter for Paradise Hotel.

Stolleken

Arrangementet var gratis, men billettene måtte reserveres og gikk raskt tomt. Flere endte opp med å stå langs veggen eller sitte i trappen. Blant de heldige som hadde stol var det flere som valgte å ta den under armen i pausen. Utenom standupen var det flere som hadde boder hvor man kunne få smaksprøver eller prøve ut produkter.

Arrangementet hadde fokus rundt å gi studenter en hyggelig kveld, men DNB brukte også tiden til å reklamere for et nytt pilotprosjekt de har startet i Bergen.

DNB gir noe tilbake

Hovedarrangøren av standupkvelden var DNB, som ønsket å bruke arrangementet for å gi en god opplevelse til studentene. Dette showet har de holdt flere år på rad, og i år ønsket de å bruke kvelden til å lansere et nytt fordelsprogram for studenter i Bergen, som også er kunder i DNB. Jørgen Osnes er en del av DNBs studentteam, en gruppe som jobber med å skape arrangementer for studentene i Bergen. 

– Vi ønsker å gjøre det lettere for studentene å studere, uten å tære så mye på studentlommeboken, forteller Osnes med et smil.

Kommentarer