This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

«Paradise Hotel» er i gang med sin niende sesong. En sesong som så langt har blitt preget av mye dramatikk og allianser da det i uke en ble sjekket inn fem jenter og hele 10 gutter, alle like lystne på å stå igjen som vinnere av det litt kontroversielle programmet. Fem studenter ved NTNU i Trondheim har funnet en måte å gjøre realityshowet litt mer interaktivt for oss seere.

Fantasy Football

Spillet de har laget heter Fantasy Paradise Hotel og er basert på ideen fra Fantasy-spill som blir brukt mye innenfor sport og spesielt fotball. Du velger ut ditt lag med ekte spillere og får poeng basert på hvordan de gjør det i virkeligheten. Som sportsutgavene av Fantasy-spill så tar man ut et lag bestående to gutter og to jenter. Du sanker inn poeng basert på hva deltageren du har valgt ut gjør inne på hotellet. Brevlesing, sex og klining er eksempler på hva som kan gi deg poeng, men om deltageren din havner på Solo (et av soverommene, red.anm.) eller i verste fall må sjekke ut av hotellet så må du være forberedt på minuspoeng.

– Den første tanken om nettsiden kom da en god kompis og jeg diskuterte Fantasy Football. Konklusjonen ble at konseptet passer like bra for andre ting, ikke bare sportsarrangementer, men for eksempel realityprogrammer, sier Frederik Nygaard, en av skaperne av spillet til side2.

Var på toppen

Det er ikke bare oss her hjemme som synes dette er spennende, men også de som har deltatt på årets sesong. Sophie Vågsæter fra Stranda sjekket ut av hotellet i midten av uke to, men rakk å sette sitt preg både på TV-skjermen og i Fantasy-spillet.

– Jeg hadde ganske mye poeng før jeg røk ut. Jeg var på toppen.

De som hadde «Soph» på laget sitt rakk å få hele 12 poeng og var med det en av de beste kildene man kunne ha til poeng etter 6 dager, men da hun røk ut den syvende dagen så fikk de som hadde troa på Stranda-jenta hele 4 minuspoeng. Hun var noe kryptisk da vi spurte om hun kom inn igjen for å gi spillere nye poeng.

– Haha, nei, vi får vente å se, men da får du mye poeng!

I arbeidet med denne saken har BSTV vært i kontakt med TV3 som ikke ønsket å kommentere saken. Skaperne av Fantasy Paradise Hotel har ikke besvart våre henvendelser før publisering.

Kommentarer