This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Hver torsdag møttes en gjeng med brettspillprodusenter og entusiaster for å spille brettspill på Bergen Offentlige Bibliotek. De spiller egendesignede spill som de ønsker å teste for å forbedre dem.

Da BSTV besøkte gjengen var det bare to som hadde møtt opp, men stemningen var det ikke noe å si på. Smilet er på plass og vi får raskt forespørsel om å være med på en runde.

Alle er velkomne

De to som har møt opp er Christoffer Berge og Torgeir Tjong. De er begge utdannet innen økonomi. Det merkes i spillene, for det brukes ulike midler for å kjøpe seg fordeler.

Christoffer Berge er en av dem som startet opp med møtene på biblioteket. Han ønsket at spillene som han hadde lagd kunne bli testet, slik at han kunne forbedre dem. Han forteller at flere er hjertelig velkomne til å bli med.

– Vanligvis pleier det å komme to til fem personer hit, men på det meste har vi vært 10 stykk.

Kattespill

BSTV fikk prøve et kattespill. Det gikk ut på å få alle kattene sine først til mål. På veien møtte vi på ulike hindringer som kom i form av hunder. Vi måtte også bruker fisker til å kjøpe oss ulike fordeler i spillet.

Torgeir Tjong som har lagd spillet forteller at han fikk kjøpt brikkene på internett, mens brettet ble skrevet ut på fotopapir. Underveis i spillet blir vi fortalt at ulike endringer er gjort, og mens vi spiller kommer Christoffer med ulike punkter som han mener kan sees litt ekstra på.

Kommentarer