This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

14. februar er Valentinsdagen, som er en dag med fokus på kjærlighet. I vinterkulden beveget vi oss ut i Bergen for å ta temperaturen på følelsene til noen av folkene som bor i byen mellom de syv fjell.

 

En dansk pike i Nygårdsparken

Ei som ville snakke med oss om hva kjærlighet er viste seg å være danske Camilla Nielsen. På en benk i Nygårdsparken forteller hun at kjæresten er hjemme i Danmark mens hun selv jobber som gründer i Bergen. Hun forteller og at hun faktisk skal hjem til kjæresten på selve Valentinsdagen. Vi lurte fælt på om de har noen store planer den dagen.

– Vi har store planer om å gjøre absolutt ingenting sammen. Det synes jeg er definisjonen på en koselig valentinsdag.

 

En nyforelsket bergenser

En sprudlende mann med navn Fabian Skansen står nærmest og hopper av glede i Bergen sentrum. Og da vi spør han om kjærlighet så legger han ikke skjul på følelsene sine. Han er nyforelsket og har akkurat blitt sammen med noen. Selv om han snakker mye så er det tydelig at ord ikke alltid strekker til.

– Når ordene «glad i deg» ikke er nok. Du har den personen i tankene hele tiden. Det er den første du tenker på når du står opp og den siste du tenker på når du går og legger deg.

 

En klemmete svenske

Jorge Andersson fra Sverige dukket plutselig opp ved vår side og kom med gode tips om hva man kunne gjøre for å vise at man er glad i noen.

– Man må være snill mot sin partner. Klem henne på morgenen, og når hun kommer hjem på kvelden klemmer du henne ekstra hardt. Kanskje hun har hatt en dårlig dag på jobben. En god klem gjør at hun føler seg velkommen hjem. Det er viktig å ta vare på hverandre.

 

 

Musikk:

«Fretless» Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Kommentarer