This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1&feed=rss2

Lørdag 10. desember tok Bergen Hockey imot Nidaros til dyst i Bergenshallen. For hjemmelaget sin del var dette en av sesongens viktigste kamper. Dessverre for bergenserne endte det til slutt med et 0 – 6-tap.

Hovedtrener for Bergen Hockey, Pål Erik Glomsaas var mildt sagt en skuffet mann etter lørdagens tap. Han kunne ikke tro hva han var vitne til, og fortviler også over at han nå har to til på skadelisten. Han mener at eget lag var dårlig der hockeykamper avgjøres, og mener at både forsvarsspill og avslutningene på motstanders mål var svakt i lørdagens kamp.

Til tross for at han mener at kampen for deres egen del ble dårlig til slutt, forteller Glomsaas at Bergen Hockey må ta kamp etter kamp, og at det er stor tro på at laget skal snu den dårlige trenden.

– Vår øverste motivasjon er tre poeng, forklarer han.

Han har stor tro på at laget skal kunne klare målsetningen om å nå kvalikfikasjonsspill til Get-ligaen.

– Viker vi fra målsetningen mens det ennå er både teoretisk og praktisk mulig, da kan du virkelig kalle oss tapere. Det er nå vinnerne i oss må reise seg igjen, konstaterer han.

 

Ser godt at de er serieleder

Som kjent møtte Bergen Hockey serielederen Nidaros, og det synes treneren var synlig. Bortelaget scoret seks ganger, og holdt samtidig nullen.

– Jeg skjønner jo hvorfor de er det, i og med at de er gode foran begge mål, sier han.

Glomsaas mener at det er god læring for hjemmelaget å se hvordan bortelaget Nidaros spilte.

– Det er en bestemelsessak, synes jeg. Du må på en måte ha den riktige viljen for og kunne å gjøre et mål og samtidig forhindre at det andre laget scorer, forklarer Glomsaas.

 

Pregede spillere

Philip Åman var blant de som spilte lørdagens kamp, og var utrolig skuffet over både egne og lagets prestasjoner.

– Det er ikke så veldig mye positivt å si akkurat nå, forklarer den unge svensken.

Åman er nå opptatt av at klubben må glemme resultatet mot Nidaros, og se positivt på fremtiden.

– Kanskje vi må ha noen taktiske endringer, forklarer han.

En annen som var ute på isen lørdag ettermiddag var Eirik Myhre Slåsletten. Han er også skuffet og bruker et kjent sportsuttrykk:

– Vi møter ikke opp til kamp rett og slett.

Han mener at dersom de skal klare å nå målsetningene som de satte seg før sesongen må det skje noe fort. Østlendingen har noen formeninger om hvordan det er mulig å motivere hverandre.

– Vi må unne hverandre litt suksess, juble når vi scorer og når vi takler. Vi må bygge hverandre opp, for nå er vi ganske langt nede, forklarer han.

Kommentarer