This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Da BSTV møtte bob hund før konserten, signerte de plater på Apollon. Den 16. september i år slapp de sitt åttende studioalbum, «Dödliga Klassiker».  På Apollon var det mange i lokalet. Hvor mange av disse som hadde møtt opp for å få tak i en signert bob hund-plate er uvisst, men stemning manglet det ikke.

Da de i 2012 hadde utgitt albumet «Låter som miljarder», auksjonerte bandet bort utstyret sitt og sa opp leiekontrakten på øvingslokalet. Det var en reaksjon på at flere og flere land havnet i delingsøkonomier rundt om i Europa. bob hund ønsket ikke å fremstå som bedre enn noen andre, og ønsket derfor å låne selv.

– I 2012 slet Spania, Hellas og Irland med delingsøkonomier. Vi følte at det var feil at vi skulle være bedre enn noen andre, derfor valgte vil å kvitte oss med utstyr og lokalet og begynte selv å låne det vi trengte.

Nå har bandet tjent opp litt penger, og kjøpt seg litt instrumenter, men det hender fortsatt at bandet låner instrumenter og lokaler av andre.

 

Sluppet nytt album

Det har nå gått 25 år siden bob hund slapp sitt første album. I årene som har gått har bandet spilt inn 8 album, hatt haugevis med konserter, spilt live på Operaen i Malmø, hatt en pause og lagd et engelsktalende band. På spørsmål om de er lei svarer gitarist Conny Nimmersjö at det heller er motsatt.

– Det er heller tvert om; vi føler mer en trang til å kjøre på. Nå spiller vi over 80 konserter i året.

Denne høsten slapp bob hund sitt åttende studioalbum. Albumet har fått navnet «Dödliga Klassiker». Albumet kan minne om de fleste andre bob hund-album, noe som også vokalist Tomas Öberg bekrefter.

– bob hunds musikk er i prinsippet lik hele tiden, men det som forandres er at verden omkring oss forandres. Det gjør at tekstene våre forandrer seg, forklarer han.

Kommentarer