This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Bocca Bar har gjennomgått en konseptendring, og heter nå Storm Bar. Med det har de også introdusert konseptet Storm Unplugged, der de hver torsdag inviterer til liveopptredener på intimscenen. 

Et samlet underholdningshus

Ole Bull Huset er Bergens største underholdningshus bestående av Ole Bull Scene, Lille Ole Bull, Bocca restaurant og det nyeste tilskuddet Storm Bar. Storm Bar er en fornying av det som var Bocca Bar. Catharina Sutton, driftsansvarlig for Storm Bar, sier at de lenge har ønsket å endre konsept.

– Vi har jobbet i to og et halvt år for å samle lokalene til et underholdningshus. Det er lenge siden vi bestemte oss får å endre Bocca Bar til Storm. Bocca Bar var ikke en del av den røde tråden som vi ville at hele huset skulle ha, med mer underholdning, folkelighet og kultur. Så da vi fant ut at tiden var inne, satte vi igang med en oppussing nesten litt på tampen, forteller Sutton.

Å rigge til en scene er et av tiltakene som har blitt gjort for å fornye baren. Sutton mener dette hjelper å samle huset under et konsept, da det nå er en scene i alle lokalene i underholdningshuset.

– Musikkprofilen og det visuelle har vi forandret, og så handler det litt om å gjøre noe som er litt utenom det vanlige. Å ha en loungebar med scene og gode cocktails, det har vi ikke i Bergen. Noe av det gamle kan vi bringe med oss videre, samtidig som vi nå har fått scene i baren som vi også har på resten av huset, så blir det mer knyttet sammen, utdyper Sutton om endringene som er gjort.

Storm Unplugged – liveopptredener på intimscene

Hver torsdag vil det være liveopptredener på Storm Bar. Et konsept de kaller Storm Unplugged. Dette foregår på den splitter nye intimscenen med utsikt over baren.

– Storm Unplugged er noe vi har utviklet videre fra Bocca Unplugged. Hver torsdag vil det være underholdning på scenen her i baren. Vi har bygget en scene, med mye lys og mye teknisk som gjør dette veldig bra, forteller Sutton.

Sutton utdyper videre at man kan forvente seg forskjellige opptredener utover høsten som fordeler seg over flere sjangre.

– Det vil komme flere ulike typer band og singer/songwritere. Det kan komme en jazzsangerinne, en operasanger eller funk-artist, det er fantasien som setter grenser der, sier Catharina med et smil.

Trubadur

Denne torsdagen ble Storm Unplugged arrangert for andre gang, med en syngende Anders Skulstad ved mikrofonen. Trubaduren fra Bergen sier seg positiv til konseptet

– Jeg syntes det virker ganske cool, mer livemusikk er alltid bra syntes jeg. Unplugged er en veldig chill setting, forteller Skulstad før sin opptreden.

Cover-artisten prøver å dekke hver og en sin smak, og vil ikke legge seg selv under én spesiell sjanger.

– Jeg prøver å møte alle sine preferanser, men det er ikke alltid jeg gjør det da, sier artisten og ler.

 

 

Kommentarer