This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

I fjor høst gav han ut sitt første album «Riv i hjertet», og har raskt blitt en populær mann over hele landet. Nå har Sondre Justad og bandet lagt ut på turné og på lørdag spilte de i aulaen på NHH.

Nytt hver gang

– Jeg blir fortsatt litt nervøs, jeg blir det, innrømmer han.

Justad medgir at selv om han etter hvert har blitt komfortabel med å stå på scenen, dukker fortsatt nervene opp før konserter. Han tror ikke at man kan bli helt vant til å stå på en scene, fordi hver konsert er forskjellig. Det er nytt publikum, nytt lokale og en ny stemning.

Av ting som kan gå galt på scenen er det først og fremst tekniske problemer Justad frykter mest. At noen i bandet spiller litt feil, eller om noen lirer av seg morsomme fraser fra publikum gjør ingenting.

De reneste sokkene

Når vi ber Sondre Justad fortelle hvordan han tror de andre i bandet vil beskrive han, blir han stille og må tenke seg om.

– Oi, dette var vanskelig! Men jeg tror ivrig, den med de reneste sokken, den som ser dårligst ut dagen derpå og er mest entusiastisk, forteller Justad med et lurt smil.

Årets lyspunkt

Justad skulle spille en låt på en fest i regi av tekstforfatterforbundet, men ble overrasket med prisen ”Årets Lyspunkt”.

– For det første så ble jeg veldig overrasket, men det er stas at noen i det hele tatt hører på tekstene og setter pris på de. Det er også betryggende for meg, siden jeg har lyst til at tekstene skal være en stor del av dette prosjektet. Det at tekstene kan være med å gi noen noe, er helt rått, sier Sondre Justad.

Planen videre for Justad og bandet er å turnere frem til september, så skal han starte arbeidet med nytt album.

– Ryddig plan, avslutter Sondre Justad.

Kommentarer