This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Det var god stemning da Bergen student-TV tok turen til Vaskeriet onsdag kveld. Men det var ikke høy musikk og dundrende bass som møtte oss da vi entret dansegulvet, vi fikk nemlig utlevert headset.

Danser med headset

– Silent Disco er hentet fra det store utland. Det startet på klubber som spilte veldig høy musikk, og som derfor fikk naboklager. Løsningen ble at alle fikk utlevert headset for å kunne fortsette festen, forteller barsjef Odd Rasmussen.

– Vi har to DJ`er som spiller to forskjellige sjangere og headsettet har to musikk-kanaler som man kan bytte mellom med et enkelt klikk. Man kan også justere volum selv, forteller han.

Egen verden

Rasmussen meddeler at konseptet har blitt svært populært.

– Det blir fullt hver onsdag, og grunnen til det tror jeg er at folk føler seg veldig komfortable. Jeg pleier å si at det føles som du står alene i dusjen og synger for deg selv, du kan lukke ut folk rundt deg, flirer han.

Det virker som at det er noe helt eget med å stå i sin egen verden. Folk er ikke redde for å drite seg ut, og når kjente låter kommer på tar det helt av. Når man tar av seg headsettet er det nesten litt komisk å se folk bevege seg og synge i kor. Men det er ingen som bryr seg, her er alle kompiser.

– Gi det ti minutter

Man skulle kanskje tro at dette kunne føles litt kleint, men Rasmussen forteller at folk faktisk drikker mindre alkohol på Silent Disco.

– Folk er her for å danse og kose seg, og av en eller annen grunn kan du være mer edru når du drar hit og likevel slå deg løs, sier han.

– Alle blir veldig overasket over hvor gøy det er. Mange har skjønt det og flere vil skjønne det når de kommer, avslutter Rasmussen smilende før han drar på seg headsettet.

 

Kommentarer