This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Etter en uke med forestillinger gikk sceneteppet opp for siste gang for HiBs revy Sølvrekken i helgen som var. Vi var til stede og snakket med revysjef Ingrid Rolland Andersen og en av skuespiller Eigil Hole Lønning for å høre hvordan det har gått.

Hektiske uker

Revysjef Ingrid Rolland Andersen har siden i fjor jobbet med å skrive og planlegge årets HiB-revy Sølvrekken og har lagt ned mange timer på å få revyen klar.

– De siste tre ukene har vært ganske intensive, med øving hver dag og lange kvelder, forteller Rolland Andersen

Men understreker samtidig at det hele har vært veldig gøy og at alle involverte har vært en herlig gjeng og fungert veldig godt sammen.

Festival på dugnad

Dette er andre året med HiB-revy og den er skrevet og fremført fullt og helt av studenter fra ulike linjer på HiB.

– Alt er laget på dugnad og det har vært en veldig gøy prosess, sier Rolland Andersen

I motsetning til andre lignende revyer har altså ikke HiB leid inn noen eksterne. Alt er laget av studentene og i følge Rolland Andersen har også skuespillerne bidratt mye til å skrive sketsjer og sanger.

Uvurderlig følelse

Skuespiller og skuespillersjef Eigil Hole Lønning har blandede følelser nå som alt er over, men svarer kjapt når vi ber ham trekke frem høydepunktet.

– Det å komme inn på studentpuben etter premieren til stående applaus og føle at folk har satt pris på det du har jobbet så hardt med. Det er en uvurderlig følelse, avslutter han.

Kommentarer