This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Lørdag 27. februar var det duket for Norgescup i kickboxing i Laksevåghallen. Den 23 år gamle gladjenten Bettina Padoin fra Asker var en av dem som skulle ut i aksjon. I løpet av dagen skulle hun bokse lettkontakt og prøve å få merket sølv i merkekampen i K1. 

Skuffende start på dagen

Før den første kampen i lettkontakt kickboxing, mente Padoin at denne turneringen var viktig for resten av 2016 og hun var ganske spent og visste at det var tøffe mostandere. Men hun håpte på ett par seire.

– Dette er et av kvalifiseringsstevnene til NM, så hvordan jeg gjør det i dag er avgjørende for om jeg får være med der eller ikke, forteller hun.

Hun håpet på at hun ville vinne noen kamper, for da ville det være stor sannsynlighet for at hun kunne nå NM i april.  Hun røk dessverre i første kamp, og er nå i tvil om hun når NM med det resultatet.

– Jeg er ganske sikker på at NM røk på den kampen der, dessverre. Det er utrolig surt, innrømmer Padoin.

Hun forklarer videre at det fortsatt er noen uker til NM deltakelsen hennes avgjøres. Hun mener at hun ikke kan ta sorgene om NM-sjansene på forskudd, selv om hun tror at hun ikke får deltatt på grunn av svake resultater i lettkontakt-klassen.

– Ett skritt nærmere hovdemålet

Til tross for at Padoin fikk dårlige resultater i lettkontakt kickboxing, slo hun tilbake senere på dagen. Som kjent skulle hun ta sølvmerket i merkekampen i K1, og der infridde hun. Hun selv var ganske fornøyd med den kampen, selv om hun innrømmer at det er en del ting hun må jobbe videre med.

– Jeg følte det gikk ganske greit, og det var en liten opptur etter det som skjedde på matten i sted, sier en fornøyd Padoin.

Nå som hun har sølvmerket mangler hun bare gullmerket i merkekampene for å kunne konkurrere i K1 og fullkontakt. Dermed er hun ett skritt nærmere hovedmålet sitt – å kunne delta i fullkontakt.

– Håper på medaljer

Når hun får spørsmål om fremtiden og 2016 svarer den smilende jenten fra Asker at hun håper på noen medaljer og mange stevner. Hun håper også og kunne ta gullmerket i K1 i løpet av 2016. Det er mye som skjer i 2016 bekrefter hun, blant annet World Cup og Scandinavian Open. Det ser hun stort frem til.

I tillegg til kickboxingen studerer hun psykologi ved Universitetet i Bergen. Hun sier at kickboxingen tar mye tid fra studiene, men sier at hun holder balansegangen mellom studier og kickboxing ved hjelp av god prioritering og planlegging.

– Det er viktig å planlegge ukene og hvordan ting blir i forhold til skole og trening. Det går egentlig veldig greit så lenge man planlegger godt, forklarer hun.

 

 

 

 

 

Kommentarer