This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Inside Rock Cafe regnes som en av de beste burgerkjedene i Bergen. BT kunne melde 3.februar at Inside Rock Cafe Vaskerelvsmauet var begjært konkurs.

– Uavhengig av hverandre

Frode Pedersen, som er medeier i Inside Rock Cafe understreker at alle Insiderestaurantene er uavhengige av hverandre, og at de er egne aksjeselskap. Når Pedersen får spørsmål om hvordan det står til med den økonomiske situasjonen på Inside Fløyen kommer han med et posititvt svar.

– Økonomien er veldig bra her. Sammenlignet med 2014 så gikk vi vel opp 4,5 millioner i fjor. Vi gjør det bra her, forklarer Pedersen.

– Burgerne er blitt veldig populær

Pedersen gleder seg til at de kan åpne opp igjen orginale Inside. Per dags dato er Inside Vaskerelvsmauet stengt fordi det har vært mangelfull innbetaling av merverdiavgift. Pedersen håper at de kan åpne opp i løpet av mars måned.

Når den åpner opp igjen så forventer Pedersen at fordelingen av kunder blir som før. Han forteller at Inside Fløyen er preget av  kommersrock og den orginale Inside har mer fokus på hardere rock.

Grunnen til at Insidekjeden åpnet også ved Fløyen er at det var vanvittig trykk på den orginale restauranten.

– Vi var rett og slett nødt til å få en større mulighet til blant annet å levere ut burgerne som er blitt veldig populær, forteller Pedersen.

– Ønsker å være et alternativt sted

Pedersen mener at Inside er veldig viktig for student- og rockemiljøet. Han mener at det ikke bare er viktig her i Bergen, men at de er generelt viktig alle steder de befinner seg. Han forteller at de ønsker å være et alternativt sted kontra alle komerse steder, og påpeker at det er noe de har jobbet for i 13 år.

– Mange sammenligner oss egentlig litt med Hulen og Garage, og det som ligger rundt. Den gangen vi åpnet sa vi at vi var lillebroren til Garage.

Garage vil alltid være Garage understreker han.

– Garage er et genialt sted, men vi ønsket å ha vår egen ting. Det er burgeren et veldig godt eksempel på, avslutter Pedersen.

 

Kommentarer