This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Silja Sol som er en del av den nye bergensbølgen kjører på med sitt nye album som har fått stor ros fra kritikerene 

En ny stemning i hver låt

Hver låt på «Væremeh» har sin egen stemning. Silja har ikke ett spesifikt tema på selve platen men mer ett spekter av forskjellige følelser og hendelser som er inspirert av livet.

– Den største forskjellen mellom første platen og andre platen er kanskje bare at jeg har litt mer bakkekontakt, jeg vet litt mer og kanskje jeg tør litt mer. Jeg må ikkje gjemme meg så veldig mye, sier artisten.

Mye har hendt på kort tid

Silja ble nominert til Spellemannpris i visepop, kom til finalen i Urørt, og spilte på noen av de største festivalene i Norge i 2015 (Øya, Bergenfest, Slottsfjell)

– Det er veldig rart å være meg, men det er veldig deilig å få lov til å holde på med det man liker best, og at det skjer sånne ting  det er jo på en måte det jeg jobber mot, forteller hun.

Stor framtid

Det at Silja vil sette dype spor i Bergen og Norges musikkmiljø er nesten som en selvfølge med to kritikerroste album som omtales som et friskt pust i norsk musikk, og som setter ett sterkt eksempel på hennes muligheter og ferdigheter.

Silja skal også på turné med platen, hun begynner først i Bergen på Kvarteret deretter skal hun til Lillehammer, Mo i rana, Trondheim og Oslo i løpet av våren.

Kommentarer