This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1&feed=rss2

Neste år får studenter 316 kr ekstra i studiestøtte hver måned. Dette tilsvarer en pakke nudler om dagen. Kreative sjeler i Studentparlamentet på UiB bestemte seg for å arrangere landets første kretsmesterskap i nudlespising, for å feire seieren.

5. november, mellom klokken tolv og femten sto arrangørene på og kokte nudler til alle sultne studenter som kunne tenke seg å delta i mesterskapet.

Det å lokke studentene med mat er nesten en feilfritt triks. Det var stor pågang av de som ble fristet med gratis lunsj og et diplom. Som om ikke det var nok, var SpUiB rause med premier. Det var ulike matpremier fra første til åttende plass.

Glad i nudler

En av de som tok seg turen til studentsenteret var Waldemar Børge som betegner seg selv som «rett og slett glad i nudler». Han gikk nemlig i klassen til en som er i slekt med selveste Mr.Lee. Studentstøtten til Børge blir ofte brukt på å finansiere byturer, derfor må studenten nøye seg med billig mat på kveldene. Dessverre nådde han ikke helt til topps.

– Nudlene var ikke nok krydret og var ihvertfall ikke like gode som Mr.Lee sine, mente studenten som likevel var fornøyd med å få gratis lunsj.

Gjennomsnittstiden på deltagere lå på over ett minutt. Etter hvert dukket det likevel opp en elite som klarte å få ned en porsjon på under 30 sekunder.
En skulle tro at vinneren av mesterskapet var en med brennende kjærlighet for nudler. Men det stemte ikke. Kasper Valestrand har ikke spist nudler på flere år, og mener det er derfor de gikk så lett ned. Han kan nå glede seg til en middag for to på Nama og muligheten til å representere UIB på Vestlandsmesterskapet som blir arrangert våren 2016.

Kommentarer