This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Etter en innholdsrik reise gjennom musikkens verden, inntok Marcus Forsgren scenen på Hulen fredag kveld. Denne gangen står han alene, og sparer ikke på kruttet i sin solodebut som Bror Forsgren. 

Kulturell fredagskveld 

Det er helg, og mange av oss er klare for sosialisering og avkobling fra hverdagen. I tillegg til et bredspektret uteliv, bugner Bergen sentrum av kulturelle tilbud. Her finnes noe for enhver smak, og Hulen føyer seg i rekken av utesteder med mange og spennende konserttilbud. Også denne fredagskvelden spredte jubel og gåsehud seg blant publikum da Bror Forsgren gikk på scenen.

Allerede i inngangspartiet til fjellhulen settes stemningen. Lysene blafrer, musikk fyller lokalene og praten går lystig ved bordene. Med atmosfæren på plass og sceneoppsettet klart, mangler kun Forsgrens melodier for en aften man sent vil glemme.

Som en av Europas eldste konsertscener legger Hulen i tillegg opp til et variert program, noe som gjør stedet attraktivt for et bredt publikumsspekter. Denne kvelden er intet unntak, musikken representerer en spennende fusjon på tvers av både moderne og klassiske sjangre.

Musikalsk reise 

Marcus Forsgren er ingen nybegynner på scenen. I en alder av 34 år har han rukket å være med i grupper som Jaga Jazzist og Silence the Foe, men er kanskje mest kjent som medlem i bandet The Lionheart Brothers. Alle har de vært viktige bidrag til det som i dag danner hans musikalske identitet.

– Jeg har aldri vært så veldig sjangerbevisst. Det skal være ekte.

Artistens debut-album «Narcissius» kan skilte med flere gode anmeldelser, og utgjør et nyskapende bidrag til platesamlingen. Selv presenterer han en visjon for musikken som ønsket om å lage et verk der hans naturlige pophabitat smelter sammen med det klassiske og moderne.

 Komplett konsertopplevelse

Det er ingen tvil om at frontfiguren er scenevant. Energien reflekteres i tilstedeværelsen på scenen – så vel som i musikken. Lydbildet er fyldig og kreativt, og fenger publikum allerede fra første låt. Elementer som blåseinstrument og synthesizer sklir knirkefritt sammen med pop-elementet, og Marcus leder oss gjennom låtene med stødig vokal.

– Jeg er veldig heldig som har fått med meg så mange flinke folk, og ekstremt takknemlig for dette. Uten all hjelpen hadde ikke «Narcissus» blitt til.

Konserten har vist seg å være vel verdt pengene. Bandet har sørget for en musikkoplevelse med høy feelgood-faktor og tilsvarende kvalitet. BSTV ser seg meget fornøyde, og forutser at publikum vil ta med seg godfølelsen videre inn i de små timer.

Kommentarer