This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

DNB arrangerte en kveld med stand-up for studenter i Grieghallen og holdt en konkurranse for alle de 1000 studentene som kom. Studentene opplevde en meget underholdene kveld med flere kjente artister, komikere og ikke minst gratis drikke. 

En premie på 15.000 kr

DNB avholdt en konkurranse gjennom mobilappen, ‘snapchat’, hvor premien var tre måneders husleie (inntil 5000 kr i måneden). Konkurransen gikk ut på at alle studentene som var tilstede måtte legge til ”dnbstudent” på snapchatappen og ta en screenshot av bildet komikeren, Ørjan Burøre, la ut på DNB sin snapchatkonto. Den heldige vinneren for kvelden var Benedikte Pedersen som forlot Grieghallen 15.000 kr rikere.

Gratis inngang, men begrenset plass

Dessverre så var det ikke alle som fikk bli med fordi det bare var plass til 1000 studenter. På facebooksiden DNB hadde opprettet var det over 3000 studenter som hadde meldt seg på arrangementet. Det vil si at over 2000 skuffede studenter gikk glipp av gratis pils og stand-up med noen av de mest kjente komikerne i Norge.

Studenter imponert over DNBs innsats

Johan Golden, Vidar Hodnekvam, Dex Carrington og Ørjan Burøe tok plass på scenen under kvelden. Studentene så ut til å være imponert over innsatsen til DNB og ønsker flere lignende arrangementer i fremtiden. Og i følge regionssjefen til DNB ser dette ut som en plan allerede i drift.

Kommentarer