This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1&feed=rss2

Johanne Vaagland ble valgt til leder av Arbeidsutvalget ved Studentparlamentet til Universitetet i Bergen på deres konstituerende møte, tirsdag 26.05. Vaagland forteller om hvilke planer hun har for det nye styret. 

– Mine planer for den nye perioden er å få gjennomslag for studentenes politikk, men jeg vil fokusere på likestilling ved Universitetet i Bergen. Det gjelder likestilling mellom menn og kvinner, mens vi venter på resultatet av UiBs kartlegging av hvor det trengs handicap-løsninger, sier Vaagland.

Vaagland fikk ledervervet under Studentparlamentet sitt møte på tirsdag, hun stilte uten motkandidat.

Har tro på det nye styret.
Avtroppende leder i Arbeidsutvalget (AU), Tommy Aarethun, har stor tro på det nye styret, og mener at Vaagland kommer til å gjøre en utmerket jobb fremover.

– Jeg har full tiltro til det nye styret, de har en god leder, samtidig kommer vi til å ha en overlappende periode fra nå og fram mot det nye semesteret. Slik er normal praksis, da sørger vi for at studentene får det beste arbeidsutvalget som vi lan levere.

Aarethun forteller videre at hans tid i AU er forbi, og at han vil fokusere på en master fremover.

En spennende tid i møte

Johanne Vaagland erkjenner at det er utfordrende tider i møte, men gleder seg til å begynne.

– Jeg merket at nervøsiteten ikke var tilstede før valget, men nå merker jeg at det blir godt å komme i gang med arbeidet. Det er en spennende tid som kommer, men den skal vi i AU ta fatt på, med ny politikk og et sammensveiset AU.

Kommentarer