This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Forestillingen, Little shop of horrors, ble satt opp på Cornerteateret. Teatersjefen på Ole Bull scene likte stykket så godt at hun både satte den opp på Ole Bull, men også utvidet spilletiden.

På Ole Bull scene er det klart for forestilling med nye tilskuere i salen. Forestillingen har foregått siden tidlig februar. På Cornerteateret har den fått veldig god kritikk, og mange positive tilbakemeldinger. Under den siste forestillingen på Cornerteateret så teatersjefen fra Ole Bull scene, Sølvi Rolland, stykket. Sølvi likte stykket så godt at hun kalte inn et møte med aktørene og regissøren få dager senere. Etter møtet ble stykket gjenoppsatt på Ole Bull scene.

Irene Ahnéll forteller at stykket har vært en utfordring å sette opp pga. mangel på penger og sceneiske løsninger, men når alt kommer til alt, ble stykket bedre enn forventet.

– Vi fikk en telefon av Sølvi tre dager senere, hvor hun sa at hun ville sette det opp på Ole Bull scene, forteller Ahnéll.

Fra film til musikal!

Stykket er basert på en gammel film fra 1960 hvor Jack Nicholson blant annet spilte før han ble kjent, filmen slo så bra igjennom at den i 1982 ble laget til en musikal. Senere ble filmen fornyet med bla. a. skuespillere Steve Martin og James Belushi. Noen år senere ble det til og med laget en tegneserie kalt “The Little Shop” i 1991.

– Stykket er et av de mest spilte i verden, og det er basert på filmen fra 80- tallet med Steve Martin som tannlege, sier en egasjert Ahnéll.

I Norge er stykket kun satt opp av Rogaland teater, og på en teaterskole i Stavanger.

– Jeg syntes stykket var veldig bra, og skuespillerne gjorde en god jobb, mener tilskuer Aleksander Hansen.

 

Kommentarer