This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1&feed=rss2

Leder i Arbeidsutvalget til Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen, Tommy Aarethun, tapte kampen om ledervervet under Norsk Studentorganisasjon sitt landsmøte lørdag 18.04.

– Jeg er sikker på at det nye styret kommer til å bestå av meget dyktige personer, selv om jeg ikke ble valgt. Begge kandidatene var gode, NSO kommer nok til å forandre seg selv om jeg ikke ble valgt. Siden jeg ikke vant, kommer jeg nok til å finne på noe til høsten. Men jeg kommer nok ikke til å gå tilbake til studentpolitikken ved UiB, det er å ta et steg tilbake, forteller Aarethun.

Therese Eia Lerøen fra Høyskolen i Oslo og Akershus (HIOA), tok ledervervet i NSO.

UiB hadde flere ess i ermet

Susann Strømsvåg, nåværende fag- og forskningsansvarlig i Arbeidsutvalget til Studentparlamentet ved UiB, ble valgt inn til AU til NSO som fagpolitisk ansvarlig. Strømsvåg forteller hva hun tar med seg inn i det nye vervet.

– Jeg kommer til å ta med meg alle erfaringene som jeg har fått fra studentpolitikken ved UiB, i tillegg har jeg hatt fulltidstillinger tidligere. Det kommer til å bli kjekt å ta fatt på et helt nytt styret med masse flinke studenter, de som har fått plass i AU kan jobbe godt sammen, og på egenhånd.

Bærer ikke nag

Aarethun forteller at han ikke bærer nag, men er glad for at valget er gjennomført.

– Jeg bærer ikke nag til verken valgkomiteen eller valgprosessen. Jeg er delt mellom at det er selvsagt dumt at jeg tapte, men er også litt glad for at det er over. Det har vært noen hektiske siste uker, og jeg kan endelig puste ut. Det jeg håper og tror er at de andre UiB -kandidatene kommer til å gjøre en god jobb, både med valget, men også med å tiltre i deres respektive stillinger, forteller Aarethun.

 

Kommentarer