This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Det som gikk igjen hos de BSTV pratet med etter ferien, var at fjell og ski hadde stått i fokus i påsken.

Arne Vines forteller at han har vært i Myrkdalen sammen med familien. På spørsmål om hvordan ferien har vært svarer han:

– Den har vært helt strålende. Ferien har egentlig bare bestått av ski, å være med familien og stå på ski. Også slo jeg slo min datter i yatzy, ler Vines. Han ser frem til å komme i gang med hverdagen.

– Jeg gleder meg alltid til å komme tilbake på jobb, så det går helt fint, sier han og legger til at det er greit å begynne med firedagers-uke.

Konfirmasjonsleir

Lars Mæhle og Tia Lunde Carter har vært på Finse med en konfirmantklubb.

– Vi var 24 stykker til å begynne med, men etterhvert ble vi 21 på grunn av at noen måtte reise hjem og noen skadet seg litt, sier Mæhle.

– Vi har bodd på en hytte, gått masse turer og kost oss med snop og iste, forteller Carter. Hun røk korsbåndet i vinterferien, men trosset smertene og fikk vært med på mye av det som skjedde på leiren. Men da resten av gruppen skulle gå til Hardangerjøkulen ble hun igjen nede, sammen med en konfirmantleder og en venninne.

– Vi satt ved appelsinhytten og solte oss, og så alle de andre tryne på vei ned igjen fra jøkulen, sier Carter. Mæhle fikk vært med på turen opp til jøkulen, og beskriver det som feriens høydepunkt.

– Å sitte oppe ved jøkulen og sole seg mens man tar en cola er ganske kult, synes han. De to beskriver uken som “helt super” og “fantastisk”.

Kommentarer