This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Biff og Blowjob-feiringen ble oppfunnet av den amerikanske radioverten Tom Birdsey, som mente at man trengte et motstykke til valentinsdagen. Han argumenterte med at kvinner krever romantikk i form av gaver, middag og blomster, og at menn i så måte måtte kunne få forlange noe tilbake en måned senere.

– Her slår vi selvsagt et slag for hverdagsromantikken, og mener at slike aktiviteter som dette ikke bare bør være forbeholdt 14. mars, forteller Katharina, butikkmedarbeider i Kondomeriet på Kløverhuset. Hun mener terskelen bør være lav for å utforske på det seksuelle plan, og forteller at det finnes store mengder av leketøy man kan skjemme bort partneren sin med.

– Av artikler som er ment for par, er vel penisringer og glidemiddel med smak noe av det som selger mest. I tillegg har vi noe som kalles tenga-egg, som er et onanihjelpemiddel for menn.

Viktig med kommunikasjon og hygiene

Hun understreker at kommunikasjon er alfa og omega for menn som vil innføre denne tradisjonen.

– Ønsker man at partneren skal utføre oralsex på en, er det viktig å snakke om det, slik at begge er så komfortable som mulig, påpeker hun.

Hun mener også at sex skal være noe begge parter har lyst til, og at det er visse ting man gjør lurt i å tenke over før man skal både motta og gi oralsex.

– Hygiene er kjempeviktig, og det er i tillegg lurt å gi beskjed eller vise hva man liker. Sex er utrolig individuelt, og det som sender noen til himmels kan være skikkelig turnoff for andre.

Ikke så vanlig i Bergen

Det var imidlertid få av de bergenserne vi snakket med som hadde planer om å feire dagen. De fleste hadde hverken hørt om dagen, eller gjort seg opp noen tanker om markeringen. Skulle man likevel ønske å skjemme bort sin kjære, kunne de ansatte i ferskvaredisken på Lerøy Mat på Galleriet gi oss noen biffsteiketips.

– Først må man velge ut hvilken type kjøtt man ønsker å bruke. Entrecote er helt klart det saftigste kjøttet på grunn av alt fettet. Indrefileten er også en slager, den er helt klart den møreste, informerer Endre, som jobber i nevnte butikk.

Han understreker også at måten man steker kjøttet på har mye å si.

– Først så må man steike kjøttet hardt på sterk varme på den ene siden til det begynner å piple ut blod. Deretter snur man biffen, og skrur ned varmen litt, og steker til det begynner å piple blod på den andre siden også. Da er biffen medium stekt.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer