This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1702&feed=rss2

Didrik hadde en lys fremtid innenfor shippingbransjen. Han valgte derimot å hoppe av til fordel for musikken. Nå er bandet han er med i, WDSTK, nominert til urørtfinalen.

Ved en tilfeldighet ble Didrik stoppet av en kvinne i Tønsberg. Hun syntes at han så ut som en musiker, og lurte på om han ikke ville være DJ på det nye utestedet som skulle åpnes.

Didrik spilte med og dro en ‘hvit løgn’ om at han hadde jobbet som disc jockey tidligere. På den første spillejobben han hadde gikk alt galt. Han endte opp med å drepe dansegulvet og å spille fra spotify. Drøye fire år senere lever han av musikken.

Familien lettere sjokkert

Da Didrik fortalte familien sin at han ikke skulle bli forretningsmann, men musiker, kan man si at de ble noe sjokkert.

– De hadde jo aldri hørt noe jeg hadde laget før. De visste at jeg likte å spille gitar og lage egne tekster, men jeg hadde aldri vist dem noe materiale.

– De stilte alle de kritiske spørsmål som enhver forelder skal stille sine barn. Hvordan skulle jeg tjene penger på dette? Visste jeg hvilke arbeidstider jeg kom til å ha?

Nå er Didrik både DJ, vokalist i bandet WDSTK, singer/songwriter og han lager egne remixer. Familien har akseptert valget han har tatt.

Over to millioner views 

Den aller første sangen som Didrik la ut, «Dancer», har nå over to millioner views på youtube. Thulin sendte sangen til fire forskjellige personer som drev med remixing av låter. Den eneste som svarte han var verdensberømte KYGO.

– Man kan trygt si at det var en lucky strike at Kygo remixet låten min!

Det resulterte i at tusenvis av mennesker hørte musikken til Thulin, og det ga en pangstart på karrieren. Didrik er lett gjenkjennelig med sin krøllete og røde manke. I kombinasjon med en god stemme var dette grunnen til at han fikk rollen som vokalist i bandet WDSTK.

Vanskelig å kombinere kjærlighet og musikk

Didrik har hatt kjæreste i over to år nå, men innrømmer at det har vært vanskelig å kombinere kjærlighet med musikk karrieren.

– Vi har helt forskjellig døgnrytme, som kan by på utfordringer. Men det handler mest om å gi og ta. I vårt tilfelle er det hun som må gi mest, siden jeg har så mange ting på agendaen.

– Hvis kjæresten din ikke aksepterer det du driver med i utgangspunktet, så har man et problem. Heldigvis støtter kjæresten min meg i det jeg gjør, og vi har en gjensidig respekt for hverandre. Det kommer man langt med!

Kommentarer