This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

På Escape Bryggen byr de på hodebry, hvor man i grupper på 2-6 skal løse gåter for å komme seg ut av rommet. Hadde du klart dette på 60 minutter?

Hjernetrim + lek = sant

Escape Bryggen er et spill hvor man skal prøve å løse gåter for å klare å komme seg ut av et rom. Vi i Bergen Student-TV prøvde oss på dette spillet for å se om vi klarte å løse mysteriet på 60 minutter.

Jobin K. Varughese fikk ideen med noen venner da de prøvde et lignende spill i Budapest. Han eier i dag Escape Bryggen med tre andre. Det er Szandra Goda som er daglig leder, Lubos Steskal og Darina Steskal som er de iderike hjernene bak gåtene.

– Det er et spill som krever litt kreativitet, forteller Jobin.

Vrient spill

Rundt 1 av 10 klarer utfordringen. Det er meningen at spillet skal være utfordrende, men det er en telefon i rommet hvor man kan få noen ledetråer hvis det blir for vanskelig. Det at så få klarer utfordringen bringer frem konkurranseinnstinktet, og noe av det gøyale er jo også det at man blir litt frustrert til tider.

– Det vi ønsker er at folk går herfra med en god opplevelse, sier Jobin engasjert.

Student-vennlig

Escape game er et godt alternativ til den tradisjonelle sosialiseringen som pågår i de fleste vennegjenger. Det er vesentlig med god kommunikasjon, og med et fremragende samarbeid blir gåtene lettere å løse.

Man kan booke biletter på hjemmesiden deres og studenter får 21% rabatt, som hjelper på prisene.

– Vi utvider også til Skuteviken i løpet av februar, hvor det blir både et skummelt rom og et bombe-rom, forklarer Jobin.

Så er du en av de som leter etter noe nytt å gjøre med vennegjengen er Escape Bryggen en annerledens men artig mulighet.

 

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer