This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Økonomi er en av de mest sentrale faktorene når man planlegger et bryllup. Og det er mange, særlig jenter, som drømmer om et stort, hvit bryllup. Thomas Dahlberg og Thor Brekkeflat gir noen tips om hva man kan gjøre for å få drømmebryllupet til en rimeligere pris.

9. november inviterte magasinet Ekte Bryllup til bryllupsmesse på Villa Skjoldnes. Her ble de besøkende tilbudt inspirasjon til bryllupene sine og i tillegg var det en heldig vinner som dro hjem med en gavepakke med verdi på 100.000 kroner.

Alt på ett sted

Thomas Dahlberg er redaktør for Ekte Bryllup og var også toastmaster for anledningen. Han er innstilt på å hjelpe par gjennom den krevende bryllupsprosessen og ønsker derfor å samle alt man trenger til et bryllup på en og samme plass.

– Vi har laget en portal på hjemmesiden vår som skal hjelpe de som leter på nettet til å finne alt på ett sted, slik at man ikke må ut i den store jungelen av bryllupsting, forteller Dahlberg.

Utenom å tilby pakker som inneholder alt fra catering og blomster til fotografering og musikk, har Ekte Bryllup også et ønske om å inspirere.

– Vårt motto er “vi lager inspirasjon utenom det vanlige”, tilføyer han.

All you need is love

Thor Brekkeflat har vært prest i Bergen siden 1986 og er nå prest i Maria kirken. Han holdt foredrag på bryllupsmessen om kjærlighet.

– All you need is love, og viljen til å kjempe for det. Dette ordtaket er det presten tar utgangspunkt i.

Presten forteller om sine egne erfaringer og gir råd ut fra det han har opplevd. Selv har han viet 1492 par og sier at noe av det viktigste er å spørre om hjelp.

– Ingen sier nei. Når dere inviterer til noe så fantastisk som å feire kjærligheten blir folk superglad, forteller Brekkeflat i foredraget sitt.

Thor Brekkflat holder et muntert foredrag og er ikke beskjeden når det handler om han selv.

– I tillegg til de 1492 bryllupene kommer jo mine egne. De som kjenner meg ler litt da, men sånn er det no bare, forteller Brekkflat lattermildt.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer