This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Det er ingen tvil om at julesesongen har begynt i butikkene. Vi er midt i oktober, og de fleste dagligvarebutikker har allerede hatt julebrus og kakemenn i over en måned. Men hva synes egentlig folk om denne tidlige trenden?  

Eirik Hatland er butikksjef på Rema 1000 i Xhibition, og han bekrefter ovenfor Bstv at julevarene selger godt. Han synes selv at salget begynner litt vel tidlig, men har ingenting i mot dette med tanke på hvor godt det selger.

Ikke overraskende, er det forskjellige meninger rundt det tidlige julefenomenet. Selv om Rema 1000 bekrefter at julebrus og kakemenn selger godt, finnes det mange skeptikere. De fleste Bstv har intervjuet på gaten mener det er for tidlig. Til tross for dette, er det likevel få som har sterke meninger om trenden.

Et av stedene hvor det alltid er jul, er på Julehuset. Treetasjers-butikken på bryggen har utelukkende julevarer hele året. Til Bstv sier daglig leder Yanne Bazin at de selger jevnt hele året. Desember er selvsagt den mest innbringende måneden, men også Juli og August utmerker seg. Grunnen til dette er at turister er en stor del av butikkens målgruppe. Selv om noen reagerer på konseptet med jul hele året, har de fleste vært positive til butikken.

Kommentarer