This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Hvor ellevill er Den Elleville Festen egentlig, og er denne minifestivalen bare for musikkinteresserte hippe bergensere, eller er den også til for den vanlige mann i gata? Vi gikk bak kulissene for å ta en nærmere titt.

Lørdag gikk Den Elleville Festen av stabelen for sjette gang på USF Verftet. Med 1600 billetter utsolgt samme dag, fyrte Telle og Made Management i gang en heldagsfestival for alle interesserte, men hvorvidt er det egentlig en festival kun for bergensere?

Et klart flertall

Kveldens besøkende på USF Verftet var betydelig i overtall bergensere. I tillegg har 17 av totalt 25 opptredener base i bergensområdet.

– Jeg tror nok at Honningbarna er det mest eksotiske innslaget her i kveld, forteller lysteknikeren Eirik Lie Hegre.

Gabrielle mener det ikke nødvendigvis bør være negativt at bookingene holder seg lokalt, heller det motsatte.

–  Det er jo kult at de ønsker å booke såpass mange lokale artister, poengterer soloartist Gabrielle.

Både smått og stort på fire scener

Den Elleville Festen bød i år på et travelt program fordelt på fire secener, hvor de musikalske innslagene var både etablerte artister som Gabrielle, Honningbarna, Aurora Aksnes og Fjorden Baby!, samt mer ukjente men fremadstormende bergensartister. Stemningen var hipp, og de besøkende hippere.

–  Vi booker mange artister og kanskje fler enn hva man normalt pleier, så vi prøver i all hovedsak å lage en litt annerledes fest, forteller festivalsjef Mikal Telle.

Elleville tilstander

Utover kvelden strømmet det på med festglade gjester og stemningen la tilrette for en potensiell ellevill aften. Festivalsjefen forteller at det tidligere har vært episoder hvor blant annet gjester har hatt sex under tribuner, slåss i trapper og folk som har kræsjet biler.

– Det har vært ganske elleville tilstander, forteller Mikal Telle.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer