This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Bergensrapperen AreaFY (Espen Drivenes) slipper i mai sin første EP, «Seven», og har allerede ambisiøse planer for artistkarrieren de neste fem årene.

Etter planen skal Espen Drivenes alias AreaFY slippe hele 7 EP-er i løpet av de fem kommende årene, hvor han planlegger å slippe 20 minutter med musikk hver niende måned. Han ønsker å gjøre EP-ene større og større etter hvert. Til sitt publikums store glede slippes den første EP-en allerede 2. mai, med påfølgende konsert på Lille Ole Bull 8. mai.

­– Planen min med de sju EP-ene er liksom at man skal litt av slutten til å begynne med, forteller rapperen.

 

Hyller Seinfeld og George Constanza

Navnet Seven har han hentet fra en Seinfeld-episode hvor George Constanza lufter idéen om å kalle det første barnet sitt for Seven. Rapperen fra Fyllingsdalen er svak for karakteren fra sitcom-serien, med både hans ærlighet til seg selv, samtidig som han er en lystløgner uten sidestykke. En sammensatt person på mange måter. AeraFY legger heller ikke skjul på at han liker den sære og tørre humoren som er gjennomgående i seriens karakter. På den måten liker han rappe med litt humor, mens tekstene samtidig omhandler ærlige elementer og hendelser fra livet hans.

– Jeg prøver å slippe lytteren så nært innpå meg som mulig, uten at det blir for kleint, poengterer han.

 

Tekstforfatter som 11-åring

27-åringen ønsker å skape seg et organisk lydbilde med inspirasjon fra rap han har hørt fra 1998-2004. Selv om han ser opp til Puff Daddy, var hans første erfaring som tekstforfatter da han som 11-åring gjorde om teksten til Jay-Z´s soundtrack til filmen Rush Hour.

– Jeg er jo inspirert av rap fra sånn sent 90-tall, så jeg har prøvd å lage min egen greie med rap blandet med litt R&B-beats, i en slags 2014-verson.

 

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer