This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

I morgen er det duket for live-debatt på BSTV.no. Temaet er Norsk Studentorganisasjon sin politikk, og påtroppende leder Anders Kvernmo Langset kommer for å svare på dine spørsmål.

Debatten streames live via våre hjemmesider fra klokken 1800 i morgen. Du vil både få en interessant debatt om Norsk Studentorganisasjon(NSO) sin rolle og politikk, samt en spørrerunde med påtroppende leder i NSO, Anders Kvernmo Langset. Send oss ditt spørsmål på Twitter og bruk hashtag #BSTVdebatt for å få ditt spørsmål på direkten.

De to andre debatantene er Camilla Hermansen, leder for Studentparlamentet ved NLA som også er medlem av Internasjonal komité i NSO, og leder for Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen, Bjørn Kristian Danbolt.

Første leder fra studentmiljøet i Bergen

I helgen holdt Norsk studentorganisasjon sitt landsmøte, hvor Anders Kvernmo Langset ble valgt som ny leder. Som tidligere leder i Studentparlamentet ved Høgskolen i Bergen blir han den første fra studentmiljøet i Bergen til å lede NSO. Kvernmo forteller at han ser frem til  å ta på seg oppgaven som han trer inn i  1. juli.

– Jeg er utrolig takknemlig for tilliten fra landsmøtet. Det blir utfordrende og veldig givende å lede NSO.

Tre debatter i april

I løpet av april inviterer BSTV til hele tre live-debatter som vil bli streamet på våre nettsider.

Torsdag 03. april inviterer vi til debatt om Norsk Studentorganisasjon sin politikk.

Fredag 11. april inviterer vi til debatt rundt Studentrepresentantene Universitetsstyreret ved Universitetet i Bergen.

Tirsdag 22. april inviterer vi til debatt i forbindelse med Studentparlamentsvalget ved Universitetet i Bergen.

 

Kommentarer