This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1779&feed=rss2

Etter å ha gått gradene fra kjelleren på Kosmo, via Ole Bull scene, stod teatersport i selveste Grieghallen for tur for impro-gruppen Bare moro impro (BMI).

 

Ting du ikke sier til mora di

Etter en innøvd Les Misérables-inspirert musikalsk åpningssang var gutta i BMI i gang med improvisasjonen. De startet med utfordringen de kaller «ting du ikke sier» og mottok så velvillig forslag som «til mora di» og «i en begravelse» fra publikum. Latteren sitter løst og showet har fått en god start.

 

Rutinert gjeng

Det er ingen tvil om at guttene er scenevante, da de alle er «på» fra første stund og ivrige etter å komme til ordet. Det er også mange energifylte sanger sydd inn i forestillingen og de musikalske ferdighetene til både aktørene og tremannsbandet de hadde med seg er det ingenting å utsette på. Til tross for den store rammen på den nesten utsolgte forestillingen klarte de på imponerende vis å holde publikum i sin hule hånd.

 

Creepy og nyskapende

Et ferskt innslag i fredagens forestilling gikk ut på at de ganske så kreativt har tatt seg friheten til å «facebookstalke» en i publikum som sto på attending til arrangementet, for så å synge en romantisk låt til melodien av Backstreet Boys’ «as long as you love me» til ære for henne. De fant også et par i publikum, som svært så sporty gikk med på å låne bort en telefon, slik at de kunne spille ut en scene basert på de intime meldingene paret hadde sendt til hverandre. Resultatet var som forventet: Flaut, men veldig morsomt!

 

Slapp start på andre akt

Innimellom er det noe vanskelig å få med seg alt som blir sagt. Ellers var den sterke forestillingens svakeste del starten av andre akt, hvor tempoet og flyten stopper litt opp. Det går heldigvis raskt over og BMI leverer en meget solid avslutning som resulterer i velfortjent stående applaus fra de rundt 1300 i publikum.

 

Innfrir forventningene

BMI innfrir de høye forventningene og mottar god respons fra sitt trofaste publikum. Det er bra flyt i forestillingen og veldig solide musikalske prestasjoner. Etter en litt treg start på 2.akt så tar det seg betraktelig opp og de får avsluttet det hele på topp.

BSTV gir «BMI fyller Edvard Grieg?» terningkast 5.

 

 

BMI består av Olav Haugland, Emil Berntsen, Leo de la Nuez og Christian Mikkelsen.

 

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV? Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

 

 

Flere av BMIs medlemmer har tidligere vært medlem av Bergen Student-TV.

 

 

Kommentarer