This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Som en av 118 norske utøvere fikk Camilla Farestveit dra til OL i Sotsji. Selv om hun på forhånd bare var tatt ut som reserve, fikk hun allikevel sjansen til å prøve seg på isen.

 

Egentlig skulle Farestveit bare være med til OL for å lære, og være reserve på skøytelaget. Til stor glede fikk hun beskjeden hun hadde ventet og håpet på, hun fikk gå finalen i lagtempo.

 

Fornøyd med egen prestasjon

På OLs siste dag gikk Camilla lagtempo finalen med Ida Njåtun og Hege Bøkko. Jentene kom på en 7. plass. Camilla forteller at hun er fornøyd med egen prestasjon

– Jeg er veldig fornøyd med en 7. plass, jeg reiste jo ned som reserve. For meg er det veldig stort å ha fått en plassering i OL, selv om jeg tror de andre jentene håpet på mer.

 

Privilegert

Camilla forteller at hun føler seg heldig og privilegert som har fått være med til OL. Det er de færreste som kommer seg dit.

– Det har vært en drøm hele livet, så det at jeg plutselig var der og var en del av Norge sitt lag var veldig spesielt. Da føler man seg  privilegert når man får oppleve noe sånt.

 

Satser videre

Nå skal Camilla satse for fullt videre. I fjor var hun på rekruttlandslaget, men satser på å ta steget opp til elitelandslaget i sommer. Hun håper også på å klare å kvalifisere seg til verdenscupen og EM neste sesong.

– Nå er planen full satsing, og jeg håper på å fortsette den utviklingen jeg har hatt i år.

 

Når OL arrangeres i Sør-Korea om fire år, håper Camilla på å konkurrere igjen. Hun forteller at å være med til Sotsji har gitt henne masse motivasjon til å satse videre.

– Det å bli tatt ut som reserve har gitt meg kjempemotivasjon til å kvalifisere meg til mange individuelle distanser, og virkelig gjøre det bra.

 

Kommentarer