This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Improgruppen Bare Moro Impro (BMI) har ambisiøse planer førstkommende fredag. Kvartetten lover tidenes improfest for 1500 mennesker i Grieghallen.

De fire guttene Christian Fredrik Mikkelsen, Emil Lystvedt Berntsen, Leo Magnus de la Nuez og Olav Svarstad Haugland har drevet med BMI siden 2012. De holder vanligvis show på Ole Bull Scene, men nå er altså planen å fylle Grieghallen.

– Vi kaller det verden største improevent, uten å gjøre ytterligere research på det, poengterer Olav.

Impro i stuen
BMI-guttene holder ikke bare show i fullsatte saler, de har også brakt improteater hjem i stuene til Bergens innbyggere , derfor har de lansert konseptet Take Away Impro. Med TAI drar kvartetten ut på humortokt og spriter opp ulike vorspiel rundt om i Bergen med en dose impro-humor.

– Vi går fra vorspiel til vorspiel og holder et show på ca. 20 minutter, så bærer det videre med kanskje en øl som takk, forteller Leo Magnus.

 

Lover å gå med donut
Guttene forteller at fjorårets mål var å fylle Ole Bull Scene, og at de da bare tøyset med tanken om å fylle Grieghallen. Hvis de klarer å selge ut alle billettene til fredagens show lover de noe litt utenom det vanlige.

– Da skal Olav gå med en donut i en hel måned, men bare hvis det blir helt fullt, forteller Emil muntert.


Teater uten manus
For deg som ikke vet hva improteater så er det rett og slett teater uten manus. Her blir scener improvisert av skuespillerne i samspill med publikum. Improteater er karakteristisk ved at det gir forestillinger som aldri før har blitt fremført og som aldri vil bli fremført igjen.

– På dette showet kommer vi likevel ikke til å la alt være opp til tilfeldighetene, aldri før vil vi være så forberedt på noe som ikke kan forberedes, forklarer Olav.

 

Vil du se mer fra Kulturkroken? Sjekk ut rapperen Lenole eller platedebutanten O.Martin 

 

Flere av BMIs medlemmer er tidligere medlemmer av Bergen Student-TV.

 

Kommentarer