This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Studentteateret Immaturus kunne i helgen by på en festival med mange kunstneriske artigheter på tapetet, deriblant improteater.

I år var turen for studentteatertreffet kommet til Bergen, og i den anledning slo Immaturus på stortromma og arrangerte teaterfestival som varte i tre hele dager på Kvarteret. Festlighetene ble sparket i gang på torsdag med Micetro, en konkurranse hvor 12 deltakere møtte hverandre for å måle ferdigheter i teatersport. Her var det studenter fra Immaturus, samt studentteaterene fra Oslo og Trondheim som kunne gi lattergaranti. Hele seksten deltakere hadde tatt turen utenbys fra.

 

Pakket inn Kvarteret

I anledning teaterfestivalen hadde Immaturus og teatersjef, Fredrik Longva, tatt seg tid til å henge opp et seksti meter langt blått bånd rundt store deler av Kvarteret for å markere begivenhetene. Sløyfen på båndet hang rundt tre meter over bakken og prydet veggen ved inngangen ut mot Håkonsgaten.

– Sløyfejobben tok litt flere timer enn vi hadde planlagt, kunne den lattermilde teatersjefen avsløre.

Helhus og lattermild bykamp

Som en avslutning lørdag kveld, tok Immaturus over og gjorde hele Kvarteret om til et kunsthelhus med fullt opplegg i alle etasjer. Etter både forestilling med Hamletmaskinen og poesiaften var det duket for bykamp i improvisasjon på Teglverket. Her fikk publikum både se og ta del i vittighetene som foregikk på scenen. Vandrepokalen med tittelen som årets beste improvisasjonsby gikk denne gangen til Bergen.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer