This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Under Bergensmesterskapet i futsal denne helgen fikk jentene og guttene ulike premier. Noen får reise til Danmark, mens andre må svette på bootcamp.

Første helgen i mars var det en stor futsal-fest i Bergen. Til sammen kjempet 80 lag om æren for å bli uoffisielle Bergensmester i futsal. Mesterskapet ble arrangert i forbindelse med UKEN14, og dette for andre gang.

Mest studenter

I utgangspunktet kunne enhver melde på et lag, likevel var de fleste lagene studentlag.

– Det har vært litt arbeid i forveien, spesielt med å skaffe premier og med planlegging, forklarer turneringsleder, Tormod Baustad Benonisen.

Turningsreglene viste noe avvik fra klassisk futsal. Det ble spilt en omgang på 13 minutter med løpende spilletid. Først i semifinalen og finalen fikk lagene to omganger med løpende spilletid, der de siste minuttene var effektiv spilletid. Det var ikke tillatt med time-out og lagene bestod av 5-12 spillere.

Målrike finaler

I forhold til i fjor var det relativt stor påmelding i dameklassen. Til sammen syv lag kjempet to dager om finaleplassene. På søndag traff B-Gjengen og Årstad Damefotball hverandre i en spennende finale. Publikumet fikk se en interessant kamp og i andre omgang ble det et skikkelig måldryss.

B-gjengene gikk av med en 3-1 seier hvor Marita Rolfsen og Mona Jørgensen stod for målene. Lisa Hope stod for det ene målet hos Årstad Damefotball.

I herreklassen stod gullet mellom BI Futsal og Joga Bornito. Førstnevnte vant klart 4:1 hvor Daniel Rye, Rounx Rojas, Georg Hallend og Kim Raunanger var dagens målskårere hos BI Futsal.

Ullike premier

Vinneren i Dameklassen kan glede seg over treningstimer hos Barry’s Bootcamp, mens mennene vant en cruise til Danmark. Begge gevinstene er til en verdi av ti tusen kroner. At gevinstene hadde ulikt innhold ble av de fleste tatt med humør.

 

Kommentarer